Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Protest Dorohoi_12

Protestele la Dorohoi au început miercuri la ora 18:00. Circa 70 de persoane au fost prezente în centrul orașului, ca să scandeze încă odată, împotriva puterii. Lozincile i-au vizat în egală măsură pe președintele țării, dar și pe premierul Emil Boc.

„Am ieşit astăzi la protest pentru că salariile sunt mici, pensile sunt mici, de mâncare nu mai este şi ţara se duce râpă. Vinovaţii pentru toate lucrurile şi pentru aceste proteste sunt toţi, guvernul, Băsescu, toţi. Sperăm că se va rezolva ceva şi vom fi auziţi, dacă nu mergem şi la Bucureşti pentru că nu se mai poate.”, a declarat pentru DorohoiNews pensionarul Valerică Z.

Deja mai mulți și mai bine organizați decât ieri, protestatarii dorohoieni și-au vărsat și în această după amiază, oful în fața Primăriei vechi.

„Am ieşit în stradă pentru libertate, pentru un loc de muncă stabil şi sigur. Eu cred că motivul principal al protestelor este sărăcia care a provocat-o acest guvern.”, a spus V. D., un bugetar prezent la protest.

Prezent la miting a fost şi profesorul Coțofrei Vasile. „Eu susţin aceste proteste şi este normal ca toţi să le susţinem. Îmi pare rău că la Dorohoi nu s-au adunat mai mulţi participanţi, însă sper ca zilele următoare să se mobilizeze mai mulţi. Motivele pentru care se protestează sunt neajunsurile oamenilor care au ajuns la limită şi nu se mai poate continua în felul acesta. Acestea sunt motivele care m-au scos şi pe mine în stradă şi trebuie să speram că aceste proteste vor avea un efect pozitiv că altfel degeaba mai existăm.”, spune aceasta.

Potrivit participanţilor, singura solutie de salvarea a României ar fi demisia presedintelui Traian Băsescu. Pe pancarte au fost scrise lozinci de genul: „Jos Guvernul!”; „Nu vă lăsaţi intimidaţi de aceşti paraziţi din guvern.”; „Împreună vom învinge!;” „Ne-aţi făcut pe toţi slugi în ţara noastră!”; „Ruşine să vă fie!” şi multe altele de acest gen.

Proteste „de catifea” în Dorohoi


Din fericire, nu au fost consemnate evenimente de genul celor petrecute în capitală dorohoienii manifestând pașnic timp de câteva ore.  La lăsarea serii, și din cauza frigului pătrunzător, protestatarii au părăsit centrul fără a crea evenimente forțelor de ordine. Potrivit celor prezenți la miting, mâine protestele vor continua. (DorohoiNews.ro, Andrei B.)









Autor: DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

Protest Dorohoi_12Protest Dorohoi_01Protest Dorohoi_02Protest Dorohoi_03Protest Dorohoi_04Protest Dorohoi_05Protest Dorohoi_06Protest Dorohoi_07Protest Dorohoi_08Protest Dorohoi_09Protest Dorohoi_10Protest Dorohoi_11Protest Dorohoi_13Protest Dorohoi_14Protest Dorohoi_15Protest Dorohoi_16Protest Dorohoi_17Protest Dorohoi_18Protest Dorohoi_19Protest Dorohoi_20
DorohoiNews.ro, 19-01-2012
24Local

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

01.02.2012 la 12:58

Lozincile se scandeaza si online pe "lozinci (punct) ro". Intra si tu, citeste-le, sau trimite lozinci noi!

19.01.2012 la 23:53

TOTI CETATENI COMUNEI IBANESTI SINT SOLIDARI CU TARA! basescu si cu clica vor pleca la MITITICA,jos tortionari,jos dictatura.SA NU UITATI STIMATI CETATENI AI COMUNEI IBANESTI CA ACEST 'PRIMAREL A INPINZIT TOATA COMUNA NUMAI CU AFISE CU BASESCU,CU ACEST TIRAN, CARE VA TAIAT SALARILE,INDEMNIZATILE PENTRU COPII,PENSIILE SI DREPTURILE CISTIGATE CU SINGE IN '89.PENTRU O LIMBA DE ASFALT TURNATA,ACEST primarel A ADUNAT O IMENSA AVERE PE SPATELE TUTUROR IBANESTENILOR, TIMP CE TERORIZA TOTI CETATENI, DEVENIND MAI ZIMBARET IN PERIOADA CAMPANIILOR ELECTORALE. NE_A DESFINTAT SCOALA,POSTUL DE POLITIE, INCET, INCET,O SA NE DESFINTEZE CU TOTUL,IAR PROFESORI CARE NU SA_U TRECUT LA PDL DE LA IBANESTI ERAU DETASATI la DUMBRAVITA.TRAIASCA DEMOCRATIA, LIBERTATEA IN TOATA TARA SI LA IBANESTI!JOS CU DICTATURA JOS CU TOATE OTREPEL SI CU PACOPSTEA ASTA DE PDL.IBANESTENII MERITA MAI MULT.

19.01.2012 la 20:19

ai mare dreptate nota 10 cred ca ai de spus multe lucruri interesante dar sa ai cui , nu-i asa ? 10.

19.01.2012 la 19:15

Urmarim si noi cu interes ce se intampla in tara si pe de-o parte ne bucura ca o parte din oameni s-au trezit si devin mai activi , insa pe de alta constatam cu tristete cat de adormiti sunt inca majoritatea. Nimeni nu merge mai departe de Basescu ca revolta si mesaj. Basescu pare capul tuturor rautatilor insa si el este in amarat de pion in piramida puterii. Ne revoltam impotriva unei zale din lantul din jurul gatului nostru (de vite la pascut dupa cum ne vad ei), uitand cine sunt adevaratii stapani care ne-au pus in lant. Nimeni nu striga impotriva FMI-ului, impotriva ocultei mondiale care dicteaza in tara asta totul şi doresc instaurarea Noii Ordini Mondiale complet si definitiv pe tot Pamantul (BILDERBERG, COMISIA TRILATERALA, CFR, CLUBUL DE LA ROMA, SIONISTILOR ROTSCHILD SAU IEZUITILOR samd), nimeni nu se revolta impotriva familiei Rotshchild si a altor mari bancheri de talie mondiala, gen Rockefeller, care practic detin toti banii lumii si care fac lumea să se învârtă şi ne afectează inclusiv pe toti. Corporatiile multinationale sunt deasupra guvernelor si nimeni nu se revolta impotriva lor, impotriva mariilor imperii multinationale care au bugete mai mari decat multe tari! Mariile companii energetice si din alte industrii strategice, din presa, banci, dicteaza foarte mult mersul acestei tari. Ne doare la basca daca pica Basescu, Boc sau Udrea. Caci alti rechini sunt pregatiti sa le ia locul. Ne doare la basca de toate partidele din Romania oricare ar fi deoarece toate sunt sclavele UE si ocultei. Guvernantii nostrii romani sunt niste pacalici, niste pioni care sunt foarte usor de inlocuit, aflati foarte jos in piramida puterii Cerseala dupa un banut in plus (o faramitura de la masa unor bogati care au triliarde bani facuti din nimic) pentru un loc de munca (inregimentarea intr-un sistem bolnav, un soricel pe rotita, un sclav in plus) si majoritatea cererilor pe care le-am auzit sunau umilitor pentru conditia umana. Ei ne umilesc, ne calca in picioare si ne exploateaza ca pe niste vite, iar voi cereti mai mult fan, un staul mai curat si un stapan un pic mai bun, care sa va mulga mai tandru … cam asa suna multe dintre cererile voastre! Dar asta e parerea noastra. In esenta aceste proteste sunt pentruAFIRMAREA DEMNITATII! şi nu altceva.

19.01.2012 la 15:25

la ciuperca sa nu faceti galagie prea tare sa nu-l treziti pr radu

19.01.2012 la 14:28

In Plevna ne intalnim si apoi coboram in centrul orasului. Deci toata lumea sa vina in Plevna la ora 18!

19.01.2012 la 13:59

poti sa faci un apel si pe facebook pe pagina DOROHOI,aseara au intrebat cateva persoane daca se protesteaza si la noi

19.01.2012 la 13:49

exact ora si locul intalnirii ,ca sa fie mai clar pt. toata lumea ,deja s-au scris 2 locuri diferite ,ori e Plevna ori platoul de la primarie?

19.01.2012 la 12:34

Ne intalnim toti in Plevna si apoi coboram in centrul orasului. Toata lumea sa vina in Plevna la ora 18!

19.01.2012 la 12:01

Va asteptam pe toti cei care vor sa protesteze in fata la Primaria veche la statuie!!! ...Haideti si cei din plevna care va adunati , ne intalnim acolo la ora 6 si poate azi stam mai mult:)

19.01.2012 la 11:47

Basescu nici nu stii, cat de mic incepi sa fii !

19.01.2012 la 11:25

Buna ziua-toti in strada dar pasnici sa ne cerem dreputrile de cetatean roman vlaguit de taxe si de foame-jos toti cretini din capul statutului-toti mosnegii astia dementi-jos cu toti comunisti imbracati in hai de democrati-jos guvernul basescu ca nu merita decit batjocoriti de lumea saracita ,copii necajiti,batrini neajutorati si tot tineretul care fara un loc de munca e constrins sa recurga la alte mijloace pt a pute atrai-nici strainii nu ne mai primesc in tarile lor-vrem sa mergem in tara,ACASA sa traim linga familiile noatre-jos chiorul de basescu,jos dementul

19.01.2012 la 11:20

nu ne'a dat nici un ban ... dak te uiti la 20 fotografie ma vezi pe mn langa statuie... noi ne'am adunat sa ne eliberam de basescu

19.01.2012 la 11:15

Iesiti cat mai multi la ciuperca in PLEVNA sa aratam ca suntem romani adevarati. Nu asteptati partidele politice sa va scoata din casa. Fiti romani adevarati si iesiti sa ne cerem drepturile.

19.01.2012 la 11:03

daca sunteti romani cu adevarat esiti si voi diseara an strada cu noi ceilanti la ora 18 an plevna la peata

19.01.2012 la 10:20

sa mergem cu totii!!!

19.01.2012 la 10:08

da..clar cei care comenteaza pe aici contra protestantilor probabil ca sunt foarte bine situati pe furaciuni sau pe banii nostri taiati la salarii..dar poate cade o data guvernul asta si sa ii vedem atunci...

19.01.2012 la 10:06

asa este..hai sa gandim la rece cam care este situatia in tara sau mai exact in dorohoi..in primul rand cam ce salarii avem?in al doilea rand cam unde se poate munci...noi tinerii cam ce soarta avem?unde am putea castiga un ban..intreprinderile au cazut..a mai ramas incaltamintea si confectiile unde se castiga doar 3,4 mil pe luna..muncesti de cazi in nas iar salariile sunt asa cum vrea muschiul lor adica daca se poate sa mori de foame,apoi mai sunt altii patronii care de asemeni,o luna da,o luna ba salarii..deci..VA RUGAM SA NE SCUZATI...NU PRODUCEM CAT FURATI!!

19.01.2012 la 10:00

felicitari ...hai sa ne adunam mai multi oameni buni ca nu o ducem nici unul roz..

19.01.2012 la 09:39

eu v as intreba;de ce l ati votot pe BASESCU?se stia bine cine i de cand era ministrul transporturilor(toate afacerile cu navele ....etc),dar acum eu cred ca e o miscare politica ce scoate populatia in strada,asta e politica de cand lumea,fratilor sunt pre multi politicieni si aia mananca banii,vedeti cum peste noapte tot naste un partid?...acela trebuie sa i dea si lui bani,nu?si uite asa pleaca din buget si tot scavi la FMI.

19.01.2012 la 09:28

bravo baieti

19.01.2012 la 08:54

Jos cu agajarile politice din primarii, directori facuti peste noapte din clica lor incopetenti ,nu mai vrem politicieni la conducere care nu stiu decat sa-si rezolve interesele sa alegem tehnocrati in conducere pentru a nu mai avea obligat de partid sa plece toti

19.01.2012 la 08:05

intreaba cocolinu meu CAT NE-A LUAT ?

19.01.2012 la 07:52

cat v a dat ma?ca as veni si eu!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Doi îndrăgostiți trec pe lângă o cofetărie.
Ea: Mmm... ce bine miroase!
El: Daca vrei, mai trecem o dată.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!
Societatea S.C. Texty Garments S.R.L. Dorohoi, cu sediul în str. Colonel Vasiliu, nr. 70, angajează ...

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Vând apartament în zonă centrală

Vând apartament în zonă centrală
Vand apartament, str. Grigore Ghica, 2 camere 48 m2, sc B, ( la mijloc, călduros), ultimul etaj. Boxa. ...

Caut persoană pentru tuns gazon

Caut persoană pentru tuns gazon
Caut om să tundă un gazon. Tel: 0725810071

Casă bătrânească și teren în Dorohoi

Casă bătrânească și teren în Dorohoi
Proprietatea se afla in Dorohoi, cartier Trestiana, strada Ardeal si este compusa din casa bătrânească ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro